Cyklistika Šortky 3D Mužov Elastický rýchloschnúci Reflexné Cyklistika pančuchové Nohavice Priedušná Proti Sklzu Cyklistika Šortky Pre Fitness

€17.41 €24.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w376398

Kategória:

Tieto mens cyklistické šortky sú vyrobené z vysoko kvalitnej Lycra textílie, ktoré je rýchle sušenie, priedušná a odolná.Elastický pás na šortky zaručuje pohodlné nosenie a zabraňuje skĺzla.Šortky majú tiež nie obaľovanie dizajn, ktorý udržuje ich hladké a jemné.Či už ste cyklistické nadšencov, alebo príležitostné rider, tieto šortky vám pomôže udržať správnu pozíciu a vychutnať si jazdu.

Špecifikácia:

Názov: Pánske Cyklistické Šortky

Veľkosť: S/M/L/XL/XXL/XXXL (pozri tabuľka veľkostí)

Farba: čierna

Sezóna: leto

Materiál: 82% nylon + 18% spandex

Balenie Zoznam: 1*Mens Cyklistické Šortky

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Priedušné Cyklistické Šortky ] Tieto cyklistické šortky pre mužov sú vyrobené z Lycra textílie.Majú 3D dizajn, ktorý zvyšuje priedušnosť a spĺňa muž fyziologickej štruktúry.

2. [ Reflexná Dizajn ] Naše cyklistické šortky pre mužov majú reflexné pásky na nohy a pás šortky zvýšiť vašu viditeľnosť a bezpečnosť pri nočnej jazde.Sú lesklé a viditeľné, takže viac viditeľné aj v tme.

3. [ Elastické Šortky ] Tieto cyklistické šortky pre mužov sú vyrobené z vysoko-pružnosť nylon amoniaku tkaniny, ktorá je hladká a pružná.Nie pilulku alebo nosiť von ľahko.

4. [ Non-Slip Cyklistické Oblečenie ] Užite si na koni skúsenosti s týmito cyklistické šortky pre mužov.Majú anti-slip silicone pásky na nohy otvory, ktoré sa zastaví nohu z pošmyknutia a udržuje správnu polohu počas jazdy.

5. [ Užitočný Darček ] Cyklistické šortky pre mužov sú skvelý darček pre každého, kto má rád cyklistiku.Môžete si vybrať z rôznych veľkostí, aby vyhovovali vašim potrebám a preferenciám.Sú skvelý spôsob ak chcete zobraziť vašu starostlivosť pre vaše cyklistické priateľov alebo členov rodiny.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Šortky
Šport Typ Jazda na bicykli
Materiál Spandex
Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie MUŽI
Číslo Modelu Mens Cyklistické Šortky
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Môžete si to

Príbuzné produkty