Audio Konektor, Adaptér 3 Pin Konektor Stereo Plug Ţeny Muţi & Samica Farba Mic Konektor Mikrofónu Konektor Mikrofónu Konektor Reproduktora

€0.87 €1.33
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w413304

Pozrite sa žiadny ďalší!Naše konektor je bezpečné a spoľahlivé a ponúkajú veľký anti-interferencie výkon.Ideálny pre použitie v oboch obchod a záhrada nastavenia, je potrebné mať pre všetkých HOBBY nadšencov, alebo profesionálne.

Vlastnosti:

Názov produktu: XLR konektor

Farba: čierna/červená/zelená/modrá/žltá

Materiál: medené jadro

Atribút: XLR konektor

Čistá hmotnosť: cca 50g

Hmotnosť s balením: cca 50g

Veľkosť produktu: o 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 palcov

Veľkosť balenia: o 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 palcov

*Teplé pripomienka: veľkosť a hmotnosť sú merané manuálne, a tam môže byť mierne odchýlky od skutočného ty.

Zoznam Produktov:

Slúchadlá Adaptér x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko Kvalitné Materiály: S vynikajúcim kovových materiálov a starostlivo vybraných zložiek, tento audio konektor adaptéra prináša výnimočnú kvalitu zvuku, zabezpečiť spoľahlivé a stabilné pripojenie, ktoré trvá.

2.Bezproblémové Spojenie: Tento audio konektor adaptér je navrhnutý tak, aby bolo jednoduché a ľahko použiteľné.Stačí len vložiť konektor do zásuvky prístroja na dokončenie pripojenia.

3.Široké Spektrum Použitia: Táto audio konektor adaptéra zabezpečuje bezproblémovú komunikáciu medzi zariadeniami s rôznymi audio konektory.Ideálny pre domáce, chrám, obchod, záhrada, alebo akékoľvek dvore, trávnika alebo záhrady, zabezpečuje vysoko-kvalitné audio výstup pre rôzne zariadenia, ako sú reproduktory, slúchadlá, soundbars, a ďalšie.

4.Stabilný a Spoľahlivý: Naše audio konektor adaptéra zabezpečuje bezpečné a stabilné pripojenie, vytvorenie stabilného prenos svojho zvukového potreby.Zvýšenú odolnosť zaručuje bezpečnú prevádzku a ochranu proti prehriatiu alebo zástrčka škody.

5.Rozšírené Zvuk Jasnosť: Naše audio konektor adaptér je navrhnutý s tri-core vyvážené konektor na filtrovanie nežiaducich hluku, čo umožňuje dokonalú kvalitu zvuku.Anti-interferencie výkon tiež zlepšuje stabilitu signálu pre bezchybné pripojenie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Adaptér
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty