23db Ochrana Sluchu Slúchadlové Konektory pre Koncerty Ušné Sviečky Pre Hudobníkov, DJs Festival Blúzni Bubeníkov Vysoká Redukcia Šumu

€2.23 €6.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w451568

23db Ochrana Sluchu Slúchadlové Konektory pre Koncerty Ušné Sviečky Pre Hudobníkov, DJs Festival Blúzni Bubeníkov Vysoká Redukcia Šumu

Odrážky:

1.Nižšie Celkový Objem: Ušné Sviečky na Koncerty efektívne zníženie celkového objemu, ktoré tlmia hluk v pozadí, na pohodlné úrovni pri zachovaní prehľadnosti a zrozumiteľnosti zvuk.

2.23 db Zníženie Hluku: S malým 23db slúchadlá, Ušné Sviečky na Spanie sú dobré pre koncerty, alebo kapela skúšky, slušný objem, takže môžete vždy použiť ich, alebo šetriť.

3.Pohodlné Materiál: Hudba Ušné Sviečky zamestnáva vysoko kvalitný silikónový materiál, ktorý je pohodlné použitie na dlhú dobu, s ergonomickým zakrivený dizajn tela, a dve príruby tipy, ktoré zapadajú na tvar vášho ucha kanál pre pohodlné nosenie.

4.Všestranné Použitie: Koncert Ušné Sviečky sú široko používané, ktoré sú skvelé pre etapách, koncerty, kluby, festivaly, nočné kluby, politické strany, hlučné miesta a tak ďalej.

5.Ľahko sa prenáša: Koncert zátkové chrániče sluchu patrí odolné hliníkové veci, ktoré možno ľahko pripnúť na pásy a tašky pre on-the-go pohodlie pre každodenné použitie.

Funkcie:

Účinne znižuje celkový objem tlmia hluk v pozadí, na pohodlné úrovni pri zachovaní prehľadnosti a zrozumiteľnosti zvuk.

Malé 23db zátkové chrániče sluchu sú celkom dobré hlasitosti na koncert alebo kapela skúška.

Vyrobený z vysoko-kvalitného silikónového materiálu, ktorý poskytuje komfort pre dlhodobé použitie.Navrhnutý s ergonomickým zaoblené telo, dva prírubovým tipy, v súlade s tvarom vášho zvukovodu pre pohodlné nosenie.

Zahŕňa odolné hliníkové prípade, že ľahko klipy na pásy a tašky na vziať kamkoľvek.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 17*10 MM/ 0.67 x 0.39 palec

Čistá hmotnosť: cca 1.8 G/pár

Materiál: Silikón

Balenie Zoznam:

Ušné Sviečky na Koncerty*1 pár

Hliník Môže*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky onscersoco
Môžete si to

Príbuzné produkty