Vyhrievané Ponožky Pre Mužov Zime Teplé Vyhrievané Ponožky Ľahký Bavlnená Zmes Kúrenie Ponožky S Vykurovacie Panely Pre Vonkajšie Zimné

€12.20 €18.77
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7956

Popis:

Termálne Zimné Ponožky sú vyrobené z kvalitného materiálu, majú inteligentná regulácia teploty, a majú široké uplatnenie.

Funkcie:

1. High-grade Materiál: vybrané vysoko kvalitnej tkaniny materiál, ľahká a priedušná účinný v anti-šmyk, a opotrebovaniu.

2. Inteligentná Regulácia Teploty: s tromi výstroj reguláciu teploty inteligentné vykurovanie, ani horúci ani studený.

3. Široké Použitie: vhodné pre zimné športové a outdoorové aktivity, môže ísť rybolov, kemping, lyžovanie alebo snowboarding bez mrazu s týmito ponožky.

Špecifikácia:

Horúca Plocha: Priehlavku a Jediným

3-výstroj inteligentná regulácia teploty

Veľkosť:

Package: o 19.5*11*6typ/7.68*4.33*2.36 palec

Ponožky: o 36*23 cm/14.17*9.06 palec

Hmotnosť: cca 200g

Balenie Zoznam:

Jeden pár Tepelnej Zimné Ponožky

Poznámky:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebný rozdiel v fotky niektorých komodít, a farby sa budú vzťahovať na reálny objekt.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiely.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Vybraný Materiál ] vhodný Aj pre citlivú pokožku, ktorá je bezpečné na používanie, Vyhrievané Ponožky pre Mužov sú s jemnými materiálu, mäkké a pohodlné, priedušné a osviežujúci, a vyrobené z vybraných vysoko kvalitných tkanín materiálov.

2. [ Bezpečné a nie Spadnúť ] Ženy Kúrenie Ponožky sú pridaním neviditeľné elastické vlákna gumička, takže montáž je nie je ľahké spadnúť, ktorým sa prijíma niť ponožka úst technológie, veľmi pevné a nie je ľahké spadnúť.

3.[ Automatické Regulácia Teploty ] S tromi výstroj reguláciu teploty inteligentné vykurovanie Nastaviť tri gears podľa požadovanej teploty, Tepelná Zimné Ponožky sú ani horúci ani studený kvôli Inteligentné konštantnej teplote, s inteligentnou reguláciou teploty režim.

4.[ Aplikačné ] S širokú škálu aplikácií, Elektrické Ponožky pre Mužov sú pomáha rybárčenie, kempovanie, lyžovanie alebo snowboarding bez mrazu s týmito ponožky, najvhodnejšie pre zimné športové a outdoorové aktivity.

5.[ Praktický Darček ] Ideálne pre každého, kto použiť tieto elektrické kúrenie ponožky v chlade, Vyhrievané Zimné Ponožky je ideálny súčasnosti voľbou pre vás, keď festivaly, vhodný pre rodičov, vonkajší pracovníkov, vonkajšie športové nadšencov, a slabé priateľmi.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pohlavie MUŽI
Materiál BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína
Hadica Výška Ponožky, Papuče
Môžete si to

Príbuzné produkty