Deti urob si sám Cítil Vianočný Stromček Veselé Vianočné Dekorácie Pre Domov 2023 Vianočné Ozdoby Navidad Darčeky Xmas Tree Nový Rok 2024

€10.11 €26.60
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1106

Kategória:

Odrážky:

1.Ideálne DIY Cítil Vianočný Stromček Súbor: Cítil Vianočný Stromček Set je úžasné a obsahuje 21 Odnímateľný Ozdoby (Santa Claus, snehuliak, snowflake, Vianočné ponožky, Vianočné hat, cukríky, bells, atď.), skvelé pre Vianočné dekorácie.

2.Spoľahlivý Materiál: Cítil Vianočný Strom prijíma bezpečné a trvalé cítil materiálu, funkcie háčik šité na cítila materiál strom, silný a nie ľahko odtiahol dieťa.

3.Rôzne Farebné Ozdoby: 3D urob si sám Cítil Vianočný Stromček je čas na dávanie a zdieľanie, dobré pre ktorý nám pripomína ducha sezóny je predovšetkým o lásku a radosť, že ste spolu s vašimi blízkymi, vytvára úžasné slávnostnú atmosféru.

4.Vhodné Použitie: DIY Vianočný Stromček je jednoduché na zipsy, môžete sa rozsvieti cítil strom, ľahko nadväzujú na Vianočný stromček, a zavesiť ho na stenu pomocou háku alebo nechty, potom zabaliť string svetlo okolo stromu, ktorý je napájaný 2AA batérie. (Batérie nie sú súčasťou).

5.Dobrý Darček pre Deti alebo Dospelí: Vianočné Cítil Strom je ľahké byť umiestnené na stenu, okná, dvere, alebo kdekoľvek chcete, zaujímavý darček pre Deti a dospelých, ideálny pre vytvorenie šťastné Vianoce.

Popis:

Urob si sám Cítil Vianočný Stromček s 3 Metrov LED Reťazec Svetlo je ideálny pre zdobenie stien, dverí alebo okna, môže vytvoriť nádherný slávnostnú atmosféru pre váš domov.

1. Obsahuje 21 Odnímateľný Ozdoby.

2. Prijíma bezpečné a trvalé cítil materiálu.

3. Jednoduchá inštalácia.

Vlastnosti:

Názov: urob si sám Cítil Vianočný Stromček Nastaviť

Materiál: cítil

Veľkosť: cca 98 * 70 cm/38.58*27.56 palec

Balenie zoznam:

1* Cítil Vianočný Stromček

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu Vianočný stromček
Svetelný Áno
Hmotnosť other
Názov Značky waasoscon
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty