Skenovanie Reader Pero 4 Textu Na Hlas Zariadenie Prekladateľ Pero OCR 16GB Bluetooth Pero, Plastové Skener Pre Študentov

€73.32 €92.80
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w424335

[Dyslexie Čítanie Mode] Môžete upraviť rýchlosť a pauzu každé slovo.Britský prízvuk a Americkým prízvukom voliteľné.Pomôcť Dyslexie skupiny prekonať čítanie ťažkosti.

[Textu na Hlas & Fonetická Preklad] Skenovať a čítať ju nahlas.Rýchlosť a pauzu môže byť upravená.Tiež podporu fonetická rozpoznávanie a preklad.ideálne pre cestovanie, reštaurácia objednávanie, pýtať sa na cestu a pod.

[Foto Preklad] prístroj má zabudovaný v 500-megapixelovým fotoaparátom, ktorý umožňuje užívateľom fotografovanie a presne preložiť text z obrázku rýchlo.

[Real-time Text Ťažba] Posúvajte Scan Reader Pero a okamžite urobiť prepísané text zobrazí na obrazovke!Prekvapivo, bez dodatočného softvéru je potrebné, môžete mať naskenovaný text súčasne na telefóne, tabletu alebo počítača!Navyše, môžete preložiť vaše naskenované obsahu do 112 jazyky s jedným kliknutím a ich export do txt/doc/pdf formáte!

[SK-SK Slovník A 5 Lauguage Slovník] Postavený v Collins SK-SK slovník, Skener, Čítačka Pero vám pomôžu vyhľadať definície pri čítaní.Deti môžu používať túto funkciu, aby sa dozviete v blízkosti čítanie.Tiež postavený v SK-ES,SK-FR,SK-CN,SK-IT,SK-DE slovník, toto pero skener dokáže vysvetliť význam slov v detaile v 5 lauguage.

Farba:Modro-Čierna

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * Prekladateľ Pero

1 * USB Kábel

1 * anglický návod na obsluhu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Komické Áno
Podsvietenie Áno
Kapacita Pamäte 1.3 GB
Bluetooth Áno
Typ Obrazovky E-ink elektronické ink displej
rozlíšenie pomer 800*480
Názov Značky SODIAL
WIFI Áno
FARBA DISPLEJA farba
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty